Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Meghívók ballagásra képes leírás - Ballagás.tlap.hu
részletek »

Meghívók ballagásra - Ballagás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ballagas.tlap.hu » Meghívók ballagásra
Keresés
Találatok száma - 10 db
AIP nyomda

AIP nyomda

Nyomdánk a kiváló minőségű digitális nyomtatás szakértője, A4-től speciálisan SRA/3 mérethatárig. A rendelkezésünkre álló korszerű gépparkunknak köszönhetően az általunk készített munkák tökéletes minőségűek, fekete-fehér és színes nyomatok esetén egyaránt. Nincsenek színbeli eltérések, az első nyomat megegyezik az utolsóval. Az általunk használt digitális technológia egyik legnagyobb előnye, hogy igény szerint bármilyen csekély vagy nagyszámú példányszám gyorsan előállítható, megrendelőink különleges igényeitől függően. Akármilyen speciális nyomdai termék gyorsan és olcsón elkészíthető ezzel az eljárással!

Anna Rossi meghívók

Anna Rossi meghívók

Egyedi esküvői meghívó . Az esküvői meghívók különlegességét az egyedi tervezés, kivitelezés és a felhasznált alapanyagok biztosítják. Az alapanyag kézzel merített papír, vagy más papír különlegesség.

AriColors - Ballagási meghívók a legjobb áron

AriColors - Ballagási meghívók a legjobb áron

Az AriColors Stúdió sokféle ballagási és szalagavatói meghívót készít ofszet és digitális technológiával. Tervezése az ügyfél jelenlétében történik, a meghívók minősége tökéletes. Általában 3 nap az átfutási idő, de sürgős esetben gyorsabb határidőt is tudnak vállalni. A meghívók árai publikusak és nagyon kedvezőek. Lehet választani grafikákat katalógusból, de igény szerint hozott grafikát, fotót is fel tudnak használni. A stúdió könnyen megközelíthető helyen, Budapest belvárosában helyezkedik el, a Kossuth térnél ... Meghívó elkészítési határidő: Ha van raktáron a kívánt papírból, akkor akár megvárható, egyéb esetben maximum 3 munkanap, kivéve ha szitás technológiájú. Meghívó papírminősége: A fenti árak 160 g-os fehér Color Copy papírra értendő, kreatív, illetve színezett papírra készülő meghívók esetében az eltérő papírár hozzáadódik az esküvői, illetve ballagási-, szalagavatói meghívó árához. Meghívó mérete: A fenti árlista A/6-os, illetve LA4-es méretű meghívókra értendők, de természetesen ezeken kívül egyéb, eltérő méreteket is készítünk, ezekhez pontos árat a stúdióban tudunk adni ...

Ballagás magazin hírek
Banános pitetorta, kellemes és finom desszert a ballagási ebéd után
Banános pitetorta, kellemes és finom... Tészta: 10 dkg kókuszreszelék, 6 dkg dara, 4 dkg puha vaj / margarin. Rátét: 7.5 dl tej, 4 dkg kukoricaliszt, 10 dkg cukor, 3 dkg vaj, 3 tojás sárgája, 2-3 db banán. Tetejére: 1.5 dl habtejszín, durvára vagdosott, pirított mogyoró/ vagy dió, mandula Elkészítés: A kókuszt, a darát és a vajat összemorzsoljuk, és egy kb. 23 cm átmérőjű forma aljába nyomkodjuk a masszát...
Könyvtorta, ballagásra ideális sütemény
Könyvtorta, ballagásra ideális sütemény Ballagási könyvtorta édes sütemény hozzávalók: piskóta: 2szer 5 tojásból,3...
Mi a trendi, mit kapnak a ballagó diákok?
Mi a trendi, mit kapnak a ballagó diákok? Egy hét múlva kezdődnek a ballagások a középiskolákban - a legnépszerűbb...
Ballagási meghívók készítése

Ballagási meghívók készítése

A ballagás és a diploma átadó ünnepség kiemelkedő ünnepek egy család életében, melyre a rokonságot és a barátokat is nagy szeretettel várják és hívják. Egyedi háttérkínálattal tudjuk elkészíteni a ballagási és diploma meghívóinkat az egyszerűtől az exkluzív stílusig, legyen az akár óvodai, általános iskolai vagy középiskolai ballagás vagy diploma átadási ünnepség.. Lehetőség van iskolák ballagási meghívóinak elkészítésére is, hisz az egyedi tervezés mellett nagy példányszámot is tudunk vállalni, de akár osztályok vagy végzős diákok egyéni megrendeléseire is.

Ballagási meghívók, papír- és nyomdaipari termékek előállítása

Ballagási meghívók, papír- és nyomdaipari termékek előállítása

Az Azimex Kft. 1997-ben alakult. 100%-ban magyar tulajdonú magánvállalkozás. A vállalatunk tevékenysége: papír- és nyomdaipari termékek előállítása és feldolgozása, saját gépparkunkkal. Majd ezen termékek értékesítése és közvetlen kiszállítása kereskedelmi logisztikai hálózatunkkal történik. Jelenlegi gyártástechnológiánk lehetővé teszi, az alábbi termékek helyi előállítását: Nyomott és nyomatlan Leporelló, fax papír, pénztárgéptekercs, banki thermotekercs, fotópapír, készpénz átutalási megbízás, számla, számlás csekk, pénzügyi, számviteli-szigorú számadású- és egyéb irodai nyomtatványok, öntapadós etikett címkék, hullámkarton dobozok. Gépeink kapacitásának megfelelően nagy mennyiségben standard nyomtatványokat, vagy kisebb mennyiségű egyedi, sőt: speciális nyomdaipari termékeket állítunk elő? hatékonyan, költségtakarékosan ... Cégünk az ISO 9001:2008 minőségbiztosítási szabvány szerint működik ... Nyomdai gépparkunk másfél évtizedre visszanyúló gyártási tapasztalatunk és munkatársaink összehangolt csapatmunkája lehetővé teszi, hogy megrendelőink mind több nyomdaipari termékigényét kielégítsük. Cégünk erőssége a flexibilitás. Tekintettel a mai felgyorsult világszemléletre. Működési rendszerünkben alkalmazkodunk az idő-tényező kihívásához. Cégünk, méreténél fogva, mint középvállalat - a vevői igényekre (előállítástól a kiszállításig értendő) gyorsan és rugalmasan tud ...

CopyMax fénymásoló - gyorsnyomda, kötészet, fénymásolás

CopyMax fénymásoló - gyorsnyomda, kötészet, fénymásolás

Cégünk Budapesten, a XI. kerületben elsősorban fénymásolással, nyomtatással, bélyegző- és névjegykészítéssel, szakdolgozatkötéssel foglalkozik, továbbá lézergravírozással, tervrajznyomtatással és egyedi ajándéktárgyak készítésével is szolgálhatunk. Egyedi ajándéktárgyaink között megtalálható a póló, bögre, naptár, söröskorsó, egérpad, kulacs, tolltartó és persely, melyekre tetszőleges képet és/vagy feliratot nyomtatása. Szakdolgozatod kinyomtatjuk, bekötjük cd-re írjuk, feliratozzuk azonnal, olcsón 90 percen belül. Szakdolgozat, diplomakötés hétköznap este 23:00-ig, szombaton 17:00-ig. Vasárnap, ünnepnap ügyeleti rendszerben is kötünk szakdolgozatot! Szakdolgozat, diplomakötés on-line, vagy e-mailben is rendelhet. Személyesen Budán a Villányi 48 alatt. Szakdolgozat kötés, diploma kötés, doktori értekezés kötés, olcsó nyomtatás. Saját fotói és ötletei alapján készítünk több mint 30 féle ajándéktárgyat mindennapi használatra. Rendeljen egyedi fényképes ajándéktárgyat, fényképes pólót, egérpadot, bögrét, saját fényképes napellenzőt, söröskorsót, fali naptárt, fényképes fém kulacsot, puzzlet és megrendelését akár azonnal aznapra elkészítjük! Elkészült fényképes ajándékokat kérésre Budapesten aznap, Magyarországra másnapra kiszállítjuk...

Jánosi ballagási meghívó

Jánosi ballagási meghívó

A ballagás a diákévek lezárásának szép szertartása. A ballagásra többféle módon készülődnek a diákok, tanárok és a szülők egyaránt. az egyik fontos, amit ilyenkor kiválasztanak általában a diákok az a ballagási meghívó, amelyen szerepel minden végzős diák neve, osztálya, az őket tanító tanárok névsora is megtalálható rajta. Nem utolsó sorban tartalmazza még a ballagás helyét, idejét és valamilyen a témába vágó idézetet. A ballagási meghívó kínálatunkban kiváló minőségű papírra előre nyomtatott szöveggel ellátott meghívókat is találtok, de örömmel megvalósítunk bármilyen egyedi ötletet. További információért keressetek bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Meghívók

Meghívók

A Meghívó esküvői, ballagási, keresztelői, stb. meghívók készítésével foglalkozik. A honlapon a kártyára nyomtatható szövegek széles választéka is megtalálható. Ezeken túl az ügyfél nagy mennyiségű tetszetős gyári minta között válogathat, melyek egyénibbé tehetik az elkészült meghívókat, de természetesen meghívók saját fényképekkel is elkészíthetők. A meghívók több változatban is elérhetőek, például az áttetsző papírra nyomtatott, kecses hatású pauszbetétes meghívó. Ennek a nyomtatott mintája az összetekert papírra kerül, ami szalaggal van átkötve. Kérésre nagy méretben rendelhető! A termékek interneten keresztül vagy a cég irodájában is megrendelhetőek, továbbá a meghívók elkészítésének az ára magában foglalja a minden meghívóhoz tartozó borítékot és a kész meghívók postai úton való elküldését a megrendelő címére. A meghívókon túl menü- és ültetőkártyák is vásárolhatóak.

Meghívók fényképpel

Meghívók fényképpel

Pausz rátétes Esküvői Meghívó! Ennek a meghívónak a mérete 9,5 cm x 21 cm. Háttér minta betűtípus, szatén szalag tetszés szerint változtatható! Ezt a meghívó típust A5 - A4 - es méretben készítjük! A meghívókat összetekerve és az általatok kiválasztott színes szatén szalaggal átkötve adjuk át. A pausz papírra kerülő hátteret minden esetben egyedileg tervezzük!

Hirdetés
R és Társa

R és Társa

Tisztelt Érdeklődők ! Honlapunk hosszú előkészítés után a teljes működéshez érkezett, szándékunk szerint hasznos, tájékoztató tartalommal megtöltve fogadja Önöket ! Természetesen arra nem vállalkoztunk, hogy egy ilyen szerteágazó szakma minden részletével foglalkozzunk, de a legfontosabbakkal találkozhatnak.Bármilyen konkrét kérdésükkel fordulja-nak elérhetőségeinken hozzánk.

Tuti menü