Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az alábbiakban olyan ajándék ötleteket sorolunk fel, amit több tanár saját véleménye, tapasztalata alapján szívesen fogadott ajándék lenne ballagásra, évzáróra. - Ballagás magazin
részletek »

Tippek és ötletek, hogy mivel lepd meg osztályfőnököd ballagáskor

A Ballagási TutiMagazin szeretne segíteni Neked, hogy megtaláld a legjobb mottókat, idézeteket, verseket, videókat, leírásokat, ballagási híreket, történéseket, legfrissebb eseményeket, recepteket. Csemegézz és érezd jól magad Ballagási oldalunkon.
Ballagás magazin
Itt vagy: Ballagás magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Tippek és ötletek, hogy mivel lepd meg osztályfőnököd ballagáskor
Tippek és ötletek, hogy mivel lepd meg osztályfőnököd ballagáskor
Az alábbiakban olyan ajándék ötleteket sorolunk fel, amit több tanár saját véleménye, tapasztalata alapján szívesen fogadott ajándék lenne ballagásra, évzáróra.
Tükör, púdertartó gravírozással

Sok tanárnő tartotta jó ötletnek. Mi főleg a kis táskában elférő, kézi tükröket gondoljuk jó ötletnek, fém hátlappal amibe akár fotó vagy rajz is gravírozható egy szöveg mellett. Ha festi magát a tanárnő, egy ezüst, vagy hasonló minőségi púdertartó gravírozva is kedves ajándék lehet.Könyv a tanár hobbijának megfelelően (album), benne a gyerekek aláírása és egy fénykép

A legtöbb tanár a könyvre szavazott, mint legjobb ajándék ötlet. Jobb híján a tanártásaitól kinyomozhatjuk, hogy mi a hobbija, így ahhoz válasszunk egy minőségi könyvet, albumot. Az elejébe írjunk pár kedves sort, mellé a gyerekek aláírása és egy csoportkép.
Hirdetés


Egyedi ajándékkosár személyes ajándékokkal

Mindenki az osztályból készítsen egy saját kis ajándékot, mellé egy üzenettel amit egy nagyobb kosárba csomagoljatok össze.


Jövő évi iskolai naptár

Ahogy a fotós ajándék ötleteknél írtuk, nagyon hasznos ajándék egy iskolai tanári naptár. Ez lehet fotós vagy sima, esetleg bőr kötéses, vagy olyan bőr mappa amiben évente lehet cserélni a naptárt.


Mappa, jegyzettömb

Ezek bármelyike egy szabadon választott kreatív technikával (dekoupage, könyvkötés, díszítések) egyedivé és névre szólóvá tehető. Nézz szét a itt is, biztos találsz jó ötleteket >>

Férfiaknak inkább műbőr, vagy bőr kötésest javasolunk, vagy ha az drága, lehetne farmerból vagy juta, lenvászon anyagból készíteni a borítást.


Márkás toll esetleg gravírozva

Bár nem annyira személyes, de legalább hasznos. A toll úgyis fogyóeszköz a tanároknál.


Könyvutalvány

Ha könyvet ajándékoznátok, de nem tudjátok mit, jó alternatíva lehet egy könyvutalvány. Itt viszont a csomagolását egyedivé lehetne tenni!


Feldobox ajándékutalványok

Ez egy olyan új kezdeményezés, ahol élményt, kalandot, éttermi étkezést, utazást, vagy kultúrát ajándékozhattok a tanárotoknak (vagy bárkinek). A választott értékben ő maga döntheti el, hogy mit fog választani a kínálatból.

Egyedi vers, vagy egy választott szép vers, amiből mindenki elmond egy-egy versszakot

Ez egy jól bevált, "kiegészítő" ajándék, mellyel biztos, hogy minden tanárnak meglepetést szerezhettek.

Csak a tanár számára készített kis "elődadás", tánc, esetleg egy közösen elénekelt dal.

Ez a produkció biztos nem marad hatástalan. A tanár ebből fogja legjobban levenni, hogy szerettétek, és sokat készültetek, próbáltatok erre a dalra, előadásra. Ezt az ajándékot nem feltétlenül kell a ballagás napjára időzíteni, előadható akár korábban, középiskolásoknál akár a banketten, szerenádon. Egy a lényeg, szívből legyen!

És amit ne adjunk a tanároknak év végén, ballagáskor


Virág özön, cserepes virág

Bár szinte elkerülhetetlen, de a legtöbb tanár már irtózik a csokros virágoktól, cserepes virágoktól. Ha mégis akartok adni, beszéljétek meg, hogy egy közös csokrot vesztek, de akkor tényleg ne vigyen mindenki még pluszban is csokrokat, vagy vegyetek meg együtt pl. 30 szál egyforma rózsát, és mindenki adjon 1-1 szálat.


Apróságok, kacatok

A gyertyák, csecsebecsék, vázák, poharak. Ha egy kicsit mindenki utána gondol, akkor elképzelheti mennyi vázája gyűlt össze otthon a tanárnéninek. Ezek többsége a pincébe, tárolóba kerül az évek folyamán. Helyette válassz valami használható és személyes ajándékot. Igaz, hogy egy picit több időt, kreativitást igényel, de semmiképpen nem több pénzt.


Édesség, kávé, bon-bon

Ezek a tucat ajándékok szintén nagyon személytelenek, ráadásul a legtöbb tanár fogyózik is, kávézni a suliban szokott, a bonbonok meg eleve rossz ízűek. Helyette ha semmi okosabb nem jut eszetekbe, akkor inkább legyen egy egyedileg összeállított gyümölcskosár tele különleges gyümölcsökkel (ananász, avokádó, stb...) és csonthéjasokkal. A gyümölcsök közé kerülhet egy-egy kocka csoki egyedi fényképes csomagolással a saját fotóitokat felhasználva. Ehhez olyan pici csokikat válassz, ami már eredetileg is celofánba+papírba van csomagolva, így csak a papír csomagolást kell kicserélni az általatok nyomtatottra.


Rendelj Te is egyedi fényképes ajándékot szeretteidnek MOST...! - Egyedi fényképes ajándék ötletek, meglepetés, egyedi képes ajándékok (fotóbögre, póló, fényképes naptár, korsó, párna, gravírozott kulcstartó, képes puzzle ...), személyre szabott egyedi ajándékok minden alkalomra!
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - ballagás, tippek, ötletek, fényképes ajándék, tanár, osztályfőnök
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-05-10 12:09:47
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü