Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pénteken ballagnak el a hazai végzős középiskolások, és rengeteg családban fogják megörökíteni fotón vagy videón a jeles eseményt. Tizenkét, könnyen megjegyezhető tanáccsal segítünk abban, h - Ballagás magazin
részletek »

Tippek a sikeres ballagási fotózáshoz

A Ballagási TutiMagazin szeretne segíteni Neked, hogy megtaláld a legjobb mottókat, idézeteket, verseket, videókat, leírásokat, ballagási híreket, történéseket, legfrissebb eseményeket, recepteket. Csemegézz és érezd jól magad Ballagási oldalunkon.
Ballagás magazin
Itt vagy: Ballagás magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Tippek a sikeres ballagási fotózáshoz
Tippek a sikeres ballagási fotózáshoz
Pénteken ballagnak el a hazai végzős középiskolások, és rengeteg családban fogják megörökíteni fotón vagy videón a jeles eseményt. Tizenkét, könnyen megjegyezhető tanáccsal segítünk abban, hogy a lehető legszebb felvételeket készíthesse.
Bár szinte mindenkinek van már digitális fényképezőgépe vagy videokamerája, az átlagember, így a ballagáson kattintgató anyuka vagy apuka biztosan nem rendelkezik egy amatőr fotográfus rutinjával, de ha megfogadják lenti tanácsainkat, szép felvételeket tudnak készíteni akár ők is.

Töltse fel az akkumulátort előző este! A legtöbb akkumulátor hosszabb állás után kisül, ezért ha hetekkel korábban használta utoljára a kameráját, mindenképpen ajánlott előző este újratölteni, nehogy az ünnepség közepén merüljön le.
Hirdetés

Sok fényképezőgép tud fogadni hagyományos ceruzaelemet is, de a digitális eszközök ezekkel sokkal hamarabb lemerülnek, mint egy akkumulátorral. Ha az utolsó pillanatban kell beszerezni az áramforrást, érdemes eleve feltöltött típust venni, amilyen például a Sanyo Eneloop vagy a GP ReCyko. Nemcsak a kapacitás számít: ezek a típusok alig drágábbak a hagyományosnál, és állásban is sokkal lassabban merülnek le azoknál.

Törölje le a régi képeket a memóriakártyáról! Szinte senki sem szokta minden alkalommal tökéletesen letakarítani a memóriakártyát, pedig a régi fotók feleslegesen foglalják a helyet, lehet, hogy a nap végén már ezek miatt nem lesz elég hely a friss fotóknak és videóknak.

Magán a kamerán általában körülményesen lehet letörölni egyszerre több fájlt - különösen akkor, ha a régi fotók keverednek az újakkal -, ezért érdemes ezt a feladatot még otthon elvégezni. A memóriakártyán a fotók eleve könnyebben megsérülnek.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - ballagás, tippek, ötletek, fotózás
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-06-07 08:17:42
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü