Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A kekszek sokáig elállnak, és ünnepek előtt egy héttel is el lehet készíteni. - Ballagás magazin
részletek »

Puncsos kekszek - Akár ünnepek előtt egy héttel is el lehet készíteni.

A Ballagási TutiMagazin szeretne segíteni Neked, hogy megtaláld a legjobb mottókat, idézeteket, verseket, videókat, leírásokat, ballagási híreket, történéseket, legfrissebb eseményeket, recepteket. Csemegézz és érezd jól magad Ballagási oldalunkon.
Ballagás magazin
Itt vagy: Ballagás magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Puncsos kekszek - Akár ünnepek előtt egy héttel is el lehet készíteni.
Puncsos kekszek - Akár ünnepek előtt egy héttel is el lehet készíteni.
A kekszek sokáig elállnak, és ünnepek előtt egy héttel is el lehet készíteni.

A recept hozzávalói ( 4 személyre)

Hozzávalók a tésztához

22.5 dkg liszt, 12.5 dkg porcukor, 12.5 dkg holland kakaópor, 12.5 dkg margarin,1 teáskanál szódabikarbóna, 0.5 teáskanál sütőpor, 1 db tojás, 1 csipet só.

A krémhez

5 dkg margarin, 4 evőkanál folyékony tejszín, 1 csomag puncsos pudingpor (hidegen keverhető), 1 evőkanál rum.
Hirdetés


Elkészítés

A tészta elkészítése

A tojást a margarinnal, porcukorral habosra keverjük. A száraz anyagokat is elvegyítjük, és a masszához adjuk. Nyújtjuk, formázzuk és 160 fokon 7-8 perc alatt megsütjük.

Ne legyen kemény, inkább puha. Ahogy hűl, úgy keményedik is a tésztánk.


A krém elkészítése

A margarint habosra keverjük a porcukorral, pudinggal, rummal, majd fokozatosan hozzáadjuk a tejszínt. A kekszeket megtöltjük a krémmel.


Rendelj Te is egyedi fényképes ajándékot szeretteidnek MOST...! - Egyedi fényképes ajándék ötletek, meglepetés, egyedi képes ajándékok (fotóbögre, póló, fényképes naptár, korsó, párna, gravírozott kulcstartó, képes puzzle ...), személyre szabott egyedi ajándékok minden alkalomra!
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - ballagás, sütemény, recept, fényképes ajándék, tippek, ötletek, puncsos kekszek
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-04-23 12:21:42
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü