Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Számos olyan alkalom van, mikor nem tudjuk, hogy milyen ruha lenne a legmegfelelőbb választás. Öltözzünk csak lazán, vagy vegyünk fel valami alkalmi, ünnepi ruhát? Mai cikkünkben felsoroltun - Ballagás magazin
részletek »

Öltözködési tippek nem csak ballagásra

A Ballagási TutiMagazin szeretne segíteni Neked, hogy megtaláld a legjobb mottókat, idézeteket, verseket, videókat, leírásokat, ballagási híreket, történéseket, legfrissebb eseményeket, recepteket. Csemegézz és érezd jól magad Ballagási oldalunkon.
Ballagás magazin
Itt vagy: Ballagás magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Öltözködési tippek nem csak ballagásra
Öltözködési tippek nem csak ballagásra
Számos olyan alkalom van, mikor nem tudjuk, hogy milyen ruha lenne a legmegfelelőbb választás. Öltözzünk csak lazán, vagy vegyünk fel valami alkalmi, ünnepi ruhát? Mai cikkünkben felsoroltunk nektek néhány nevezetés alkalmat, melyek során nagy szerepe van a megjelenésnek is.
Ballagás

Felmerülhet bennünk a kérdés, milyen ruhát illik felvenni egy ballagási ünnepségre. Akár közeli rokon, akár egy barát ballagásáról van szó, mindenképp csinosan kell megjelennünk, megtisztelve meghívónkat.

Tökéletes választás lehet például egy egybe ruha, egy magas sarkú vagy éppen egy balettcipővel. Egy fehér, fekete nadrág egy csinos, ünnepi fölsővel szintén megfelelő megjelenést kölcsönözhet számunkra.
Hirdetés


Első randi

Az első randinak meghatározó szerepe lehet. Ezért is fontos, hogy minden a legnagyobb rendben menjen, s ehhez hozzátartozik az is, hogy megfelelő öltözetben jelenjünk meg. Hogy mi a megfelelő összeállítás, az persze függ attól is, hogy mennyi idősek vagyunk, illetve hova megyünk. Egy 14-15 éves lánynak például jó választás lehet egy hosszított fölső cicanadrággal, míg egy 17-18 éves lány már jobban felvehet nőiesebb darabokat, például egy szép egybe ruhát, de számukra is kitűnő választás a cicanadrág-hosszított fölső kombináció, de sikert arathat egy miniszoknyás megoldás is.


Buli

A bulik arról szólnak, hogy kiöltözzünk, no meg arról, hogy táncoljunk és jól érezzük magunkat. Nyilván nem a farmernadrág és a póló a legjobb választás, ha már egyszer discoba megyünk, adjuk meg a módját, s ne ijedjünk meg a díszes, csillogós, flitteres fölsőktől, a feszülős cicanadrágoktól, vagy éppen a koktélruháktól. Arra azért ügyeljünk, hogy ne a legújabb magas sarkú cipőnket vegyük fel, hiszen ebben valószínűleg nem tudjuk majd végigtáncolni az éjszakát.


Szülinapi party

Egy szülinapi bulin sok új emberrel találkozhatunk, s például emiatt is érdemes adni megjelenésünkre. Nem utolsó sorban a házigazdát is meg kell tisztelnünk azzal, hogy nem sportcipőben és melegítőben érkezünk a bulira. Túlöltözni sem kell, egy miniszoknya a hozzáillő fölsővel, vagy egy csőnadrág egy csinosabb fölsővel jó párosítás.


Karácsony és más családi ünnepek

Ne essünk abba a hibába, hogy karácsonykor a téli szünet miatt egész nap pizsamában fekszünk. Ilyenkor igen is keljünk fel, s öltözzünk fel csinosan. Sokkal jobb lesz a hangulatunk és a közérzetünk is. Ha csak otthon vagyunk, akkor nincs semmilyen szabály, felvehetjük akár kedvenc ruhánkat is. A rokonlátogatás alatt válasszunk ünnepi, csillogósabb, de nem túl csicsás, kihívó darabokat.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - ballagás, tippek, ötletek, öltözködés, ruházat
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-04-04 20:47:13
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü