Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Drága autó, luxusutazás, lakás - amerikai filmek kedvelt ballagási ajándékai ezek. A magyar valóságban ennél szerényebb meglepetésekkel tudjuk megajándékozni végzős szeretteinket. Nem is az - Ballagás magazin
részletek »

Nyerő ajándék tippek ballagásra

A Ballagási TutiMagazin szeretne segíteni Neked, hogy megtaláld a legjobb mottókat, idézeteket, verseket, videókat, leírásokat, ballagási híreket, történéseket, legfrissebb eseményeket, recepteket. Csemegézz és érezd jól magad Ballagási oldalunkon.
Ballagás magazin
Itt vagy: Ballagás magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Nyerő ajándék tippek ballagásra
Nyerő ajándék tippek ballagásra
Drága autó, luxusutazás, lakás - amerikai filmek kedvelt ballagási ajándékai ezek. A magyar valóságban ennél szerényebb meglepetésekkel tudjuk megajándékozni végzős szeretteinket. Nem is az ár a lényeg, sokkal inkább az ötletes kivitelezés. Nem kis fejtörést okoz, amire rábukkanunk a legmegfelelőbb ajándékra. Ehhez ad ötleteket alábbi összeállításunk.
Minél eredetibb és minél viccesebb - ez az idei ajándékozási trend. Talán épp a válság miatt, de a személyes, ám olcsó ötletek kerültek előtérbe.

Gravírozott tárgyak

A különleges eseményhez nem mindennapi ajándék jár. A kisebb tárgyak - kulcsok, tollak - gravírozása mellett háromdimenziós lézer üvegkocka - akár a ballagó fényképével ellátva, díszdobozos csomagolással - egyedi meglepetés lehet.
Hirdetés


Könyv

Soha nem megy ki a divatból. Ilyenkor az albumok, a továbbtanulás során hasznos lexikonok kedvelt ajándéknak számítanak. Ha nem tudjuk, milyen könyvvel lepjük meg a végzős diákot, névre szóló utalványt is vásárolhatunk.


Ékszerek

Az aranygyűrűk, nyakláncok évtizedek óta a ballagási időszak slágerei. Ha kicsit unalmasnak találjuk, más nemesfémből is válogathatunk. A kiegészítők hódítanak a fiatalok körében, így ezek széles választékát találjuk az üzletekben. Egy ajándékboltban például ballagási érmét, ízléses gyertyatartót, étkészletet is beszerezhetünk.


Örök élmény

Befizethetjük a végzős diákot egy hosszú hétvégére, legkedvesebb barátjával együtt. Egy foci, kézilabda vagy kosármeccs emlékezetes élményt nyújthat. Manapság sok világsztár lép fel Budapesten vagy Bécsben, a koncert is kitörölhetetlen emlék marad. Nem egy ballagó kapott sétarepülést vagy ejtőernyős ugrást ajándékba.


Egyéb nyerő tippek

A lányok minden bizonnyal szívesen veszik a szépségszalonokba szóló bérleteket. Sokan kérnek digitális fényképezőgépet. Ha azt túl drágának találják a családtagok, rokonok, egy szép ruha is remek ötlet lehet.
Ne feledkezzünk meg a tanárokról sem, készíttethetünk nekik puzzle-t, az osztály tagjainak fotóiból!
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - ballagás, ajándék, tippek, ötletek, könyv, ékszer, élmény
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-05-23 08:24:47
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü