Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ez a téma éppúgy érint bennünket, mint az, hogy mit adjunk ajándékba. Amikor ajándékozunk soha nem gondolunk arra, hogy vannak olyan tárgyak amelyek inkább ártanak, mint használnak annak aki - Ballagás magazin
részletek »

Mit nem illik ajándékba adni, nem csak ballagáskor!

A Ballagási TutiMagazin szeretne segíteni Neked, hogy megtaláld a legjobb mottókat, idézeteket, verseket, videókat, leírásokat, ballagási híreket, történéseket, legfrissebb eseményeket, recepteket. Csemegézz és érezd jól magad Ballagási oldalunkon.
Ballagás magazin
Itt vagy: Ballagás magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Mit nem illik ajándékba adni, nem csak ballagáskor!
Mit nem illik ajándékba adni, nem csak ballagáskor!
Ez a téma éppúgy érint bennünket, mint az, hogy mit adjunk ajándékba. Amikor ajándékozunk soha nem gondolunk arra, hogy vannak olyan tárgyak amelyek inkább ártanak, mint használnak annak akinek adjuk. Gondoltam ezt is megosztom olvasóimmal, hiszen életünk része ez is.
Egy rosszul kiválasztott ajándék - még akkor is ha az ünnepeltnek nagyon tetszik, vagy vágyódik rá - sok bajt is okozhat neki. Sorozatos baleszerencsét, baleseteket idézhetnek elő. Ezt azért mi sem akarjuk, ezért érdemes elolvasni, értelmezni ezt a fejezetet is:


Csengőt, órát és semmi olyan tárgyat amin óralap van. Ugyan ebbe a kategóriába sorolhatnám még a kés, olló, kard tárgyakat is. Jelképesen és valójában is kettévágják a kapcsolatunkat.
Hirdetés

Ne ajándékozzunk élő bonszáj fát, mivel ez a korlátozott növekedést jelképezi, és ezért nem hoz szerencsét.

Ne ajándékozzunk száraz-, és művirágot. Semmilyen formában sem. Mivel a száraz virág valamikor élő virág volt, tehát élni akar, így energiát szív el a környezetéből. Még rosszabb hatást érhetünk el, ha lakkozzuk, festjük és így akarjuk élővé tenni őket. Ráadásul igazi porfogó, gyakorlatilag tisztíthatatlan, hamar kifakul és apró részei lehullani kezdenek. Tehát mér sérült is. Az ilyen virágoktól szabaduljunk meg mihamarabb még ha nem is ajándékba kaptuk őket.

Semmi képpen ne adjunk ajándékba kitömött állatot, trófeákat. Még akkor sem ha mi magunk készítettük, vagy vadásznak szánjuk őket a többi közé. A "halott" állat a lakásban balszerencsét hoz. Ha jelenleg is tartunk ilyen állatot az otthonunkban szabaduljunk meg tőlünk mihamarabb. Nem hoznak jószerencsét.

Sok ajándék van ami nem hoz jó szerencsét annak aki kapja. Ilyen a nagyon szépen, színesen elkészített fa állarc is. Ezek balszerenécst hoznak, ne tegyük ki a szobánk falára, még akkor sem ha tetszik nekünk.

Valóban mutatósak a fából készült ősembert ábrázoló fekete szobrocskák "kötélből" készült hajjal. Nagyon sokféle van már forgalomba ezekből, de valójában amilyen aranyosak, és viccesek annyi problémát is kozhatnak annak aki kapja. Ne tegyük ki szeretteinket a balszerencsének, éppen ezért ne ajándékozzunk ilyen jellegű szobrocskát senkinek.


Tuti tipp, csak neked!

Rendelj Te is egyedi képes ajándékot szeretteidnek MOST ...! - Egyedi fényképes ajándék ötletek, meglepetés, egyedi képes ajándékok (fotóbögre, póló, fényképes naptár, korsó, párna, gravírozott kulcstartó, képes puzzle ...), személyre szabott egyedi ajándékok minden alkalomra!
Egyedi fényképes ajándékok rendelése személyre szabottan - Egérpad, póló, párna, párnahuzat, díszpárna ... Egyedi fényképes ajándékok rendelése személyre szabottan - Egérpad, póló, párna, párnahuzat, díszpárna ...
Ne ajándékozzunk száraz-, és művirágot ... Ne ajándékozzunk száraz-, és művirágot ...
 Ne ajándékozzunk élő bonszáj fát, mivel ez a korlátozott növekedést jelképezi, és ezért nem hoz szerencsét Ne ajándékozzunk élő bonszáj fát, mivel ez a korlátozott növekedést jelképezi, és ezért nem hoz szerencsét
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - ballagás, fényképes ajándék, tippek, ötletek
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-04-09 07:06:11
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü