Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egy hét múlva kezdődnek a ballagások a középiskolákban - a legnépszerűbb ajándék idén is a pénz lesz. Az Egyesült Államokban sincs ez máshogy, a National Retail Federation tavalyi felmérése - Ballagás magazin
részletek »

Mi a trendi, mit kapnak a ballagó diákok?

A Ballagási TutiMagazin szeretne segíteni Neked, hogy megtaláld a legjobb mottókat, idézeteket, verseket, videókat, leírásokat, ballagási híreket, történéseket, legfrissebb eseményeket, recepteket. Csemegézz és érezd jól magad Ballagási oldalunkon.
Ballagás magazin
Itt vagy: Ballagás magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Mi a trendi, mit kapnak a ballagó diákok?
Mi a trendi, mit kapnak a ballagó diákok?
Egy hét múlva kezdődnek a ballagások a középiskolákban - a legnépszerűbb ajándék idén is a pénz lesz. Az Egyesült Államokban sincs ez máshogy, a National Retail Federation tavalyi felmérése legalábbis erről árulkodik. Íme, a legnépszerűbb ballagási ajándékok.
1. Pénz

Az amerikai családok majdnem kétharmada, egészen pontosan 58 százaléka a jól bevált ajándéknál marad, és talán a ballagók is ennek a megoldásnak örülnek a legjobban. A kutatás szerint egy család átlagosan 100 dollárt költ ballagási ajándékra (vagy tesz be a borítékba).

2. Üdvözlőkártya

Úgy tűnik, az ajándékkártya és képeslap sem megy ki a divatból: a szülők és rokonok 41 százaléka képeslapot vásárol az érettségizőknek.
Hirdetés

3. Ajándékutalvány

Az egyesült államokbeli családok 33 százaléka szerint az ajándékutalvány a legelegánsabb ajándék.

4. Ruha, kiegészítők, ékszerek

Egy elegáns kendő, egy öv vagy egy arany nyaklánc - a családok 13 százaléka ajándékoz valamilyen ruhadarabot vagy kiegészítőt.

5. Kütyük

Bár a ballagás jó alkalom egy új okostelefon, laptop vagy zenelejátszó vásárlására, mindössze a szülők 12 százaléka ajándékoz ballagásra valamilyen elektronikai eszközt.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - pénz, üdvözlőkártya, ajándékutalvány, ballagás, ajándék, divat
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-06-19 08:06:16
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü