Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Míg pár évvel korábban a ballagó lányok annak is örültek, ha asztalterítőt kaptak ajándékba, addig ma már inkább pénzre vagy nyaralásra vágynak. Itt a ballagási szezon, nem árt már most kitalálni, - Ballagás magazin
részletek »

Horoszkópos aranylánc és a pizsama - A legcikibb ballagási ajándékok

A Ballagási TutiMagazin szeretne segíteni Neked, hogy megtaláld a legjobb mottókat, idézeteket, verseket, videókat, leírásokat, ballagási híreket, történéseket, legfrissebb eseményeket, recepteket. Csemegézz és érezd jól magad Ballagási oldalunkon.
Ballagás magazin
Itt vagy: Ballagás magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Horoszkópos aranylánc és a pizsama - A legcikibb ballagási ajándékok
Horoszkópos aranylánc és a pizsama - A legcikibb ballagási ajándékok
Horoszkópos aranylánc és a pizsama - A legcikibb ballagási ajándékok
Míg pár évvel korábban a ballagó lányok annak is örültek, ha asztalterítőt kaptak ajándékba, addig ma már inkább pénzre vagy nyaralásra vágynak. Itt a ballagási szezon, nem árt már most kitalálni, milyen ajándékkal lepjük meg a fiatalokat.
Az utóbbi pár évben ugyanis teljesen megváltoztak az ajándékozási szokások: míg pár évvel ezelőtt egy vastag arany nyaklánc trendinek számított, addig ma inkább a ciki kategóriába soroljuk. Összeállítottuk a legcikibb és legtutibb ajándékok listáját, döntés előtt nem árt tanulmányozni.

A legjobb ötletek

A Cardnet Zrt. a 14 és 18 évesek körében készített egy nem reprezentatív felmérést - a megkérdezett fiatalok egyhangúan a pénznek és az ajándékkártyának örülnek a legjobban ballagáskor, de előkelő helyen állnak a listán az olyan szórakoztató elektronikai eszközök, mint az IPOD vagy a laptop. Minden évben vannak olyan tehetős családok, akik autót vagy lakást ajándékoznak a ballagónak, de ez a tendencia nem átlagos.

Ahelyett, hogy ruhákkal vagy könyvekkel halmoznánk el a gyermeket, inkább adjunk neki pénzt, amit arra költhet, amire csak szeretne. Éppen ezért nagyon jó választás az ajándékkártya is, hiszen azt is beválthatja olyan valamire, amit előzőleg már kinézett magának. Hasznos ajándék még a telefon, a DVD- és MP3-lejátszó, a fényképezőgép, egy nyaralás vagy valamilyen egyedi ékszer.
Hirdetés

Ciki ajándékok

Jó pár évvel korábban szinte mindegyik ballagó lány ágyneműt, törölközőt, tányérkészletet vagy földig érő hálóinget kapott, ami jó lesz majd a stafírungba. Na, ezek a meglepetések ma már cikinek számítanak és a fiatal lányokat inkább sírásra késztetik, mintsem örömre. Ugyancsak ciki ajándék a horoszkópos aranylánc, a pohárkészlet, a pizsama, a fényképalbum, a golyóstoll, az ébresztőóra, a barkácskészlet, a naptár, a bögre, a plüssállat - egy szóval minden haszontalan, értelmetlen tárgy.

Jótanács

Mielőtt ajándékot választasz, puhatolózz, mit szeretne az ünnepelt. Vehetsz ruhát vagy barkácskészletet is, ha a ballagónak éppen csak arra van szüksége, de ha utál szerelni és fúrni-faragni, semmiképpen ne válassz fúrót, mert az úgyis csak a sarokban fog porosodni.
http://s1.tlap.hu/magazin/456/mzn_cikk_kepek_859/Ma már ciki egy pizsama a ballagásra!
Ma már ciki egy pizsama a ballagásra!
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - ajándék, ballagás, ballagási-ajándékok, ballagó-fiúk, ballagó-lányok, ciki, diák
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2011-06-06 14:50:25
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü