Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ördöglakat italtartó: Igazán ötletes ajándék a fa ördöglakat italtartó amely nagyszerű ajándék lehet bárkinek! Az ördöglakatba egy üveg konyak vagy hasonló jellegű üvegben lévő ital helyezhe - Ballagás magazin
részletek »

Három ötletes ajándék ballagásra

A Ballagási TutiMagazin szeretne segíteni Neked, hogy megtaláld a legjobb mottókat, idézeteket, verseket, videókat, leírásokat, ballagási híreket, történéseket, legfrissebb eseményeket, recepteket. Csemegézz és érezd jól magad Ballagási oldalunkon.
Ballagás magazin
Itt vagy: Ballagás magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Három ötletes ajándék ballagásra
Három ötletes ajándék ballagásra
Ördöglakat italtartó
Ördöglakat italtartó: Igazán ötletes ajándék a fa ördöglakat italtartó amely nagyszerű ajándék lehet bárkinek! Az ördöglakatba egy üveg konyak vagy hasonló jellegű üvegben lévő ital helyezhető melyet az ajándékozott csak akkor ihat meg ha rájött a megoldásra. Valószínűleg a legötletesebb és a legjobb ajándék férfiaknak ital mellé!
Elmondhatatlanul szórakozható miközben nézitek hogy egy picit udvarias de lesajánló mosollyal neki lát kinyitni a lakatot majd jönnek az első csalódások. Majd megérkezik a következő. És a következő csalódás. A kombinációk próbálgatásai.

Saját készítésű kísérő kártya

Ha esetleg volt időnk egy igazi egyedi ajándékot beszerezni ne felejtsük el hogy azért még az ajándékon túl a további apró részletekre is azt javaslom.
Hirdetés

Ilyen például a kísérőkártya. Ma már a legtöbb ajándékzacskóhoz tartozik ilyen kártya de én mégis azt tanácsolom ne ajándékzacskóba tegyük az ajándékot az annyira kommersz és a legtöbb ember tovább ajándékozza szóval egyáltalán nem egyedi nem személyes.

Nehogy előregyártott kísérőkártyát vegyünk annál nincs is unalmasabb kivéve a kézzel készítettek de azok meg drágák! Vegyük a fáradtságot csomagoljuk be az ajándékot rendesen papírba vagy bármibe de ne tegyük zacskóba és tegyünk rá egyedi ajándékkísérőt.

Nem is olyan nehéz erre alkalmas dolgot találni hiszen a kísérõkártya csak két egyszerû kritériumnak kell megfeleljen hogy az egyik oldalán legyen valami minta vagy kép és a másik oldalára pedig lehessen írni hogy kitõl kinek szól az ajándék. Lássuk ezt a két dolgot hogy oldhatjuk meg kreatívan íme nyolc ötlet az ajándék ötletek szerkesztőjétől:


Csomagolópapír anyagából: Egyszerûbb és mégis egyedi ha a csomagolópapír anyagából készítjük az ajándék kártyát így kivághatjuk egyedi formára mondjuk szív alakra de bármi más is szóba jöhet. Itt csak a képzelet és kreativitás szab határt. Feltételezem hogy egyedi csomagolópapírt használunk az ajándékhoz! Mert sablonból gagyi.

Újságkivágás: az újságokban magazinokban biztos találunk az ajándékra vagy az ünnepeltre jellemzõ képet amit ha kivágunk és a hátuljára egy üres papírt ragasztunk amire a köszöntést írjuk igazán különldeges ajándékkártyánk lehet

Fali naptárból: a naptár lejárt lapjai is jól jönnek pláne ha a naptár tükrözi az ünnepelt személyiségét és a naptár lapok általában jó vastagok is plusz a fali naptárok hátulja többnyire fehér amire kitünõen írhatunk majd

Fotók: Régi fényképek amik nem kerültek be az albumba vagy a legjobbakról készűlt másolatok esetleg amik nem sikerültek túl jól azokat is felhasználhatjuk egyedi ajándék kísérõkártyának. Nemcsak a saját nevét szereti mindenki hallani hanem szívesen látja magát viszont egy fényképen a szerettei társaságában.

Képeslap: a hagyományos képeslap is jó lehet ha témába vág pláne nagyobb méretû ajándékokon mutat nagyon jól nem veszik el a nagy dobozon sem.

Mézeskalács: Ha nagyon sok idõnk van akkor akár süthetünk sütit is mondjuk mézeskalácsot amit tetszõleges mintájura formázunk és a kitõl kinek információt cukrozott tojásfehérjével ráírjuk.


Sörnyitó kalapács

A munka után jár a megérdemelt jutalom. Megérkezett minden építőmunkás álma a többfunkciós kalapács! A kalapácsnyél ugyanis egy flaskát rejt magában megkímélve a dolgozót a nehéz üvegek cipelésétől. A szögkihúzó is helyet cserélt a sörnyitóval a praktikum dobogóján.

Szögelj fel az asszonynak egy giccses képet az asszonynak és ha már kéznél van nyiss ki vele egy üveg sört. (vagy dörd szét) Állítólag a történelem legszebb házai készülnek ezzel a szerszámmal. Koktélokhoz jégtörésre és valódi kalapálásra egyaránt tökéletes! Uraim munkára fel! Biztosan jobb hangulatban fog telni a barkácsolás.
Ajándék kártya ötletek Ajándék kártya ötletek
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - ballagás, ajándék, tippek, ötletek, sörnyitó kalapács, ördöglakat
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-05-23 08:04:02
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü