Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Régen könnyű volt az ajándékozás, ha ballagott a gyerek vagy az unoka: egy szép ékszer vagy óra mindig telibe talált, később, a mobiltelefonok megjelenésekor pedig az érettségi jó alkalom vo - Ballagás magazin
részletek »

Garantáltan nyerő ajándék tippek ballagásra

A Ballagási TutiMagazin szeretne segíteni Neked, hogy megtaláld a legjobb mottókat, idézeteket, verseket, videókat, leírásokat, ballagási híreket, történéseket, legfrissebb eseményeket, recepteket. Csemegézz és érezd jól magad Ballagási oldalunkon.
Ballagás magazin
Itt vagy: Ballagás magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Garantáltan nyerő ajándék tippek ballagásra
Garantáltan nyerő ajándék tippek ballagásra
Régen könnyű volt az ajándékozás, ha ballagott a gyerek vagy az unoka: egy szép ékszer vagy óra mindig telibe talált, később, a mobiltelefonok megjelenésekor pedig az érettségi jó alkalom volt arra, hogy végre meglegyen a vágyott mobiltelefon.
Ma már nincs könnyű helyzetben a család: mobilja, számítógépe szinte minden kamasznak van, amire szüksége van, többnyire megkapja év közben, autóra pedig - valljuk be őszintén - keveseknek telik...

Rózsaszín digicam

Egy műszaki áruház széles kínálatát nézegetve tapasztalhattuk: akárcsak a mobiltelefonok, a fotómasinák sem kizárólag fekete színben kaphatóak. A lila vagy rózsaszín géppel különösen a ballagó lányokat lehet megörvendeztetni.
Hirdetés

Fotókeret vs MP3/MP4

A digitális fotókeret - a memóriájától függően - vaskos fényképalbum tartalmát tárolja, s ráadául a képeket időnként cserélni is képes. A néhány éve piacra dobott szerkezet ára jócskán mérséklődött, de még így is borsosabb árú ajándék. Különösen, ha az MP3-lejátszókkal vetjük össze. A több órányi zene tárolására alkalmas, parányi alkalmatosságok már néhány ezer forinttól megvásárolhatók, hét és fél ezerért pedig olyan készüléket is láttunk, ami az egyébként drágább diktafont is helyettesíti.

Már az MP3 sem csak fülhallgatóval élvezhető. Praktikus meglepetés lehet a hozzá való kihangosító kevesebb mint háromezerért.

Az MP4-es készülékek hasonlóan aprók, de képek és videók lejátszására is alkalmasak. Mi tízezerért láttuk a legolcsóbbat. A színek között ez esetben is lehet válogatni.

Kurzust! Nyelvtanfolyamot!

Hasznos tanfolyamokkal útravalót adhatunk a ballagónak. A továbbtanulóknak például érdemes már a nyáron ráfeküdni" a nyelvtanulásra, s akár megszerezni előre" a diplomához szükséges középfokú nyelvvizsgát; erre ideálisak a számos intenzív - vagy akár külföldi utazással egybekötött - kurzust kínáló nyári hónapok.

Repjegy városlátogatással!

Egyre divatosabb, hogy utazással lepi meg a család a végzős diákot, akinek gyakran ez az első önálló útja a barátokkal, barátnőkkel. Az utolsó közös nyár" méltó megünneplése a középiskolától való búcsúnak - a szülőknek pedig bizalompróba, jó alkalom az elengedésre -, s nem is feltétlenül kerül sokba. Egyhetes, pálmafás tengerparti heverészés helyett válasszunk inkább városlátogatást: egy római vagy prágai hosszú hétvége árát könnyebb kigazdálkodni, s ugyanolyan élmény lehet, de megbeszélhetjük azt is, hogy a család csak a repülőjegyet fizeti, a többit a saját zsebpénzéből kell megoldania a megajándékozottnak.

Pénz! Pénz! Pénz!

A leghasznosabb ajándék még mindig a pénz, ennek átadását azonban megfejelhetjük egy gesztussal: ha még nincs saját bankszámlája, nyissunk egyet a felnőttélet küszöbén álló ifjúnak, s azon helyezzük el azt a bizonyos kezdőtőkét.

Az óra vagy az ékszer mindig telibe talál!

Ha nem tudjuk mit vegyünk, de mégis személyeset akarunk... akkor egy szép ékszer vagy óra mindig telibe talál.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - ballagás, ajándék, tippek, ötletek, tanácsok
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-05-30 07:42:41
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü