Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közeleg a ballagás és szeretnénk néhány nagyon finom tuti recepttel segíteni, kedveskedni az ünnepi ebéd utáni édességek elkészítéséhez. Érdemes kipróbálni ezt a fantasztikus banános kekszet A banán - Ballagás magazin
részletek »

Banános keksz receptje ballagásra

A Ballagási TutiMagazin szeretne segíteni Neked, hogy megtaláld a legjobb mottókat, idézeteket, verseket, videókat, leírásokat, ballagási híreket, történéseket, legfrissebb eseményeket, recepteket. Csemegézz és érezd jól magad Ballagási oldalunkon.
Ballagás magazin
Itt vagy: Ballagás magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Banános keksz receptje ballagásra
Banános keksz receptje ballagásra
Banános keksz recept ballagásra
Közeleg a ballagás és szeretnénk néhány nagyon finom tuti recepttel segíteni, kedveskedni az ünnepi ebéd utáni édességek elkészítéséhez. Érdemes kipróbálni ezt a fantasztikus banános kekszet A banán csodálatos ízvilága a szegfűszeggel keveredve igazi ínycsiklandó csemege. Gyorsan és könnyen el lehet készíteni, ezért is ajánljuk az ebéd utáni nyugodt csipegetéshez.
Elkészítése: A margarint a cukorral habosra keverjük. Ehhez hozzáadjuk a lisztet, majd jól elkeverjük. Ezután beleütjük a tojásokat, rászórjuk a szegfűszeget, végül hozzáadjuk az előzőleg villával jól összenyomkodott banándarabokat.

Az egészet jól összekeverjük, elkeverjük, és sütőpapírral bélelt tepsibe kanállal kis halmokat készítünk, és óvatosan nem túl közel egymáshoz, mert szétfolyik. 180 fokos sütőben kb. 15 perc alatt szép aranybarnára sütjük.

Hozzávalók: 30 dkg ráma, 3 mokkáskanál őrölt szegfűszeg, 16 dkg cukor, 2 egész tojás, 45 dkg liszt, 2,5 banán,
Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Banános keksz, recept, ballagásra, banán, ballagás, süti, sütemény, édesség
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2011-05-15 22:17:38
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü