Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ballagási idézetek barátoknak - Meghívóra is tökéletes. Lepd meg barátodat, szeretteidet egy fényképed hátuljára írt szép idézettel, versel. A legszebb emlék lesz az idő múlásával, és mindig kedves - Ballagás magazin
részletek »

Ballagási idézetek barátoknak - Meghívóra a legszebb emlék

A Ballagási TutiMagazin szeretne segíteni Neked, hogy megtaláld a legjobb mottókat, idézeteket, verseket, videókat, leírásokat, ballagási híreket, történéseket, legfrissebb eseményeket, recepteket. Csemegézz és érezd jól magad Ballagási oldalunkon.
Ballagás magazin
Itt vagy: Ballagás magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Ballagási idézetek barátoknak - Meghívóra a legszebb emlék
Ballagási idézetek barátoknak - Meghívóra a legszebb emlék
Ballagási idézetek barátoknak - Meghívóra a legszebb emlék
Ballagási idézetek barátoknak - Meghívóra is tökéletes. Lepd meg barátodat, szeretteidet egy fényképed hátuljára írt szép idézettel, versel. A legszebb emlék lesz az idő múlásával, és mindig kedves ajándékod lesz a megajándékozott részére ...
(Eötvös József) - "Ott hol mondhatja: szabad vagyok, ott hazáját fogja találni minden ember"

(Fagyejev) - "Az élet, a munka tárt karokkal vár Hogy szép lehetsz-e? csupán csak rajtunk áll."

(Ady) - "Nem kívánom senkitől, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitől, hogy mindig ember legyen."

(Arany János) - "Nem hal meg az, ki milliókra költi Dús élete kincsét, ámbár napja múl, Hanem lezárva ami benne földi, Egy éltető eszmévé finomul, Mely fennmarad és nőttön no tiszta fénye, Amint időben, térben távozik, Melyhez tekint fel az utód erénye: óhajt, remél, hisz és imádkozik."

(Arany János) - "Nemes önbizalom, de ne az önhittség Rugói lelkedet nagy célra feszítsék, Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben, Ember lenni mindég, minden körülményben."

(Arany János) - "Útjaink százfelé válnak, De szívünk egy célért dobog, Nekivágunk a küzdelmes mának, És épít karunk egy szebb holnapot..."
Hirdetés

(Arany János) - "Legnagyobb cél pedig itt-e földi létben Ember lenni mindig, minden körülményben."

(Ady) - "A szárny megnőtt üresen áll a fészek Csak álom volt a szép diákvilág S mint a fecske alkonyati szélben Ma szárnyat bont egy sereg diák."

(Babits Mihály) - "Mindenik embernek a lelkében dal van És a saját lelkét hallja minden dalban És akinek a lelkében az ének Az hallja a mások énekét is szépnek"

(Berzsenyi Dániel) - "Holnappal ne törődj, messze ne álmodozz, Légy víg, légy te okos, míg lehet, élj és örülj. Míg szólunk, az idő hirtelen elrepül, Mint a nyíl s zuhogó patak."

(Meditáció a 72. zsoltárhoz) - "Életünk termése szolgálja hazánk dicsőségét! Mi vagyunk az aranyló, hullámzó búzatábla, mi vagyunk az eljövendő ország magvetése. S szeretnénk részeseivé lenni annak a világnak, amelyet betölt nemzetünk dicsősége."

(Boór András) - "Vigyázz nagyon, hogy ember maradj holnapra törve a mából, és túl ne lobbanj holnapután a tegnapi lángolástól"

(Alfred Camus) - "Senkinek sem kötelessége Hogy nagy ember legyen Már az is nagyon szép, Ha valaki ember tud lenni."

(Curie) - "Hinnünk kell, hogy tehetségesek vagyunk valamiben és, hogy ezt a valamit bármi áron el kell érnünk."

(Leonard Da Ung) - "Találkozás és búcsúzás az élet annyi csak, Valaki jön, valaki megy, S az emlék megmarad."

(Eötvös József) - "A boldogsághoz semmi sem szükségesebb, mint, hogy életünk egy meghatározott célja legyen"

(Goethe) - "Ne csüggedj, hisz ifjú vagy, S minden elérhető, Ha van benned bátorság, Remény, s szeretni erő...

(Goethe) - "Tetteidnek tudjál örülni, más tetteit tudd megbecsülni, főként ne gyűlölj egy embert se, s a többit hagyd az Úristenre!"

(Goethe) - "... Élni való minden élet, Csak magadnak hű maradj Veszteség nem érhet téged, Hogyha az lesz, ami vagy."

(Hemingway) - "Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák."

(Hemingway) - "Régi harcok, régi kopott könyvek Derű, mosoly, néha fájó könnyek Múlik minden, suhannak az évek Búcsút intünk, fájó diákévek."

(Hemingway) - "Régi harcok, régi kopott könyvek. Mosoly, derű néha fájó könnyek. Múlik minden, rohannak az évek. Búcsút intünk, múló diákévek."

(Hérakleitosz) - "Minden nap megszűnik valami, Amiért az ember szomorkodik, De mindig születik valami új, Amiért érdemes élni és küzdeni."

(Ibsen) - "Ne légy ma ez holnap emez s jövőre ismét mást szemezz. Érc légy mely mindig egy marad ne törmelék - dirib - darab.

(Illyés Gyula) - "Ám, úgy kell lennie: A végtelen felé halad az út, Amely a végtelenből érkezik."

(Jókai Mór) - "Az igaz ember hitét, meggyőződéseit nagy katasztrófák sem képesek sarkaiból kifordítani."

(József Attila) - "Én mondom Még nem nagy az ember De képzeli, hát szertelen Kísérje két szülője szemmel a szellem és a szerelem.

(József Attila) - "Igazi lelkünket akárcsak az ünneplő ruhánkat gondosan őrizzük meg, hogy tiszta legyen az ünnepekre."

(József Attila) - "Hiába fürösztöd önmagadban, Csak másban moshatod meg arcodat. Légy egy fűszálon pici él S nagyobb leszel a világ tengelyénél."

(Ady) - "A szárny megnőtt üresen áll a fészek Csak álom volt a szép diákvilág S mint a fecske alkonyati szélben Ma szárnyat bont egy sereg diák."
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Ballagási idézetek, barátoknak, meghívóra, legszebb emlék, ballagás, vers
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2011-05-14 11:33:56
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü