Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Máté Péter: Ballagási dalok - Egyszer véget ér - dalszöveg: Máté Péter gondolataiban az a legcsodálatosabb, hogy az értékvesztés mindig a megújulással, a reménnyel párosul, és ennél szebben nem is - Ballagás magazin
részletek »

Ballagási dalok: Egyszer véget ér ... Dalszöveg + Videók

A Ballagási TutiMagazin szeretne segíteni Neked, hogy megtaláld a legjobb mottókat, idézeteket, verseket, videókat, leírásokat, ballagási híreket, történéseket, legfrissebb eseményeket, recepteket. Csemegézz és érezd jól magad Ballagási oldalunkon.
Ballagás magazin
Itt vagy: Ballagás magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Ballagási dalok: Egyszer véget ér ... Dalszöveg + Videók
Ballagási dalok: Egyszer véget ér ... Dalszöveg + Videók
Máté Péter - Ballagási dalok: Egyszer véget ér ...
Máté Péter: Ballagási dalok - Egyszer véget ér - dalszöveg: Máté Péter gondolataiban az a legcsodálatosabb, hogy az értékvesztés mindig a megújulással, a reménnyel párosul, és ennél szebben nem is lehetne megfogalmazni az élet elmúlását, lényegét. És hallgassátok meg László Attila előadásában is, fantasztikus!
Máté Péter - Ballagási dalok: Egyszer véget ér ...

Egyszer véget ér a lázas ifjúság. Egyszer elmúlnak a színes éjszakák. Egyszer véget ér az álom, Egyszer véget ér a nyár, Ami elmúlt, soha nem jön vissza már.

Egyszer véget ér a lázas ifjúság. Egyszer nélkülünk megy a vonat tovább. És az állomáson állunk, Ahol integetni kell, De a búcsúra csak pár ember figyel.

Egyszer véget ér a lázas ifjúság. Egyszer elmúlnak a színes éjszakák. Sajnos véget ér az álom, Sajnos véget ér a nyár, De a szívünk addig új csodára vár.

Ezért ne féljünk az újtól, Mert az jót hozhat nekünk, S talán abban van az utolsó remény. Létünk ingoványra épül, mely a sötét mélybe húz, De ha akarjuk, még tűzhet ránk a fény.

Egyszer véget érnek múló napjaink. Egyszer elbúcsúznak túlzó vágyaink. Tudjuk azt, hogy egyszer végleg, Sajnos végleg elmegyünk, De még addig mindent újra kezdhetünk.
Hirdetés
Máté Péter - Egyszer véget ér ...
Máté Péter számai az egyik legszebbek a Magyar zenei múltból. Főleg az "Egyszer véget ér ..." Hallgassátok, merengjetek el rajta, könnyezzétek meg bátran (nem kell szégyelni), mert ilyen számot, zenét, dalszöveget nem nagyon lehet manapság hallani, találni. Örök hála Neked Máté Péter az örökségedért, amelyet ránk hagytál ... ! Örökké velünk leszel!
Csillag Születik 3. - László Attila - Egyszer Véget ér - Máté Péter
A Csillag Születik 3. szériájában tűnt fel ez az őstehetség fiatalember László Attila. Egyszer Véget ér ... Máté Péter dalát énekelte el hihetetlen tehetséges módon, aki hallotta, nem hitt a fülének! Nem hagyhattam ki, hogy ne tegyem ide, ne mutassam meg mindenkinek, szerintem Máté Péter is ezt akarta volna ... ! Csodáld és hallgasd áhítattal, fantasztikus dal, egy fantasztikus fiatalembertől.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - Ballagási dalok, Egyszer véget ér, dalszöveg, Videó, tuti, ballagás, dal
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2011-04-28 00:24:27
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü