Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyarország - Ballag már a vén diák, de nem sokáig: jó néhány csemete autót kap ajándékba szüleitől. Az ékszerek még mindig kelendőek ilyentájt, ám az utazási irodák bevétele is megnő, hisz - Ballagás magazin
részletek »

Ballagási ajándékötletek - Ékszert, autót ballagásra!

A Ballagási TutiMagazin szeretne segíteni Neked, hogy megtaláld a legjobb mottókat, idézeteket, verseket, videókat, leírásokat, ballagási híreket, történéseket, legfrissebb eseményeket, recepteket. Csemegézz és érezd jól magad Ballagási oldalunkon.
Ballagás magazin
Itt vagy: Ballagás magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Ballagási ajándékötletek - Ékszert, autót ballagásra!
Ballagási ajándékötletek - Ékszert, autót ballagásra!
Magyarország - Ballag már a vén diák, de nem sokáig: jó néhány csemete autót kap ajándékba szüleitől. Az ékszerek még mindig kelendőek ilyentájt, ám az utazási irodák bevétele is megnő, hiszen divat lett nyaralást ajándékozni.
Talán a virágárusok járnak a legjobban, hiszen a ballagást az anyák napja követiEgyre drágább ajándékokat kapnak a ballagó diákok szü-leiktől. Míg néhány évvel ezelőtt elég volt egy aranylánc, ma már egyes családokban egy drágább mobiltelefon is bagatell ajándéknak számít.
Hirdetés

Még nincs jogsija, de anynyi baj legyen, addig használja az anyja, aztán majd belenő - mondta Dohos László (38) a Blikknek az egyik autókereskedés mintatermében, ahol éppen lánya új Swiftjét vették át. Nikolettet nem lepte meg az ajándék, hiszen, mint mondja, számított az autóra, ő maga választotta még a színét is.

Az egyik vezető utazási iroda munkatársa, Gyerő Krisztina (30) alig győzi az elmúlt hetek dömpingjét.

A nyelvtanulásokkal egybekötött utazások a legkedveltebbek. Ezek közül csak ezen a héten jó néhányat eladtunk. Nem olcsó, de annál hasznosabb ajándék - mondta el lapunknak az utazásértékesítő.

Az ékszerészeknek sem kell bezárni a boltot, most a fehérarany a sláger.

A lányok általában a nyakékszerű láncokat választják, fiúknál a kaucsukkal kombinált ékszerek a divatosak - mondta el a Blikknek Mondok Ágnes (32) üzletvezető, és hozzátette: a kereslet miatt elég borsosak mostanában az árak.


Rendelj Te is egyedi fényképes ajándékot szeretteidnek MOST...! - Egyedi fényképes ajándék ötletek, meglepetés, egyedi képes ajándékok (fotóbögre, póló, fényképes naptár, korsó, párna, gravírozott kulcstartó, képes puzzle ...), személyre szabott egyedi ajándékok minden alkalomra!
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - autó, ballagás, ajándék, ékszer,
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-05-14 07:10:15
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü