Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ez minden ballagásra meghívott ember fejében megfordul, és elég elszórt véleményeket, tippeket talál válaszként. Az első amit át kell gondolni, hogy mennyit szándékozunk költeni ballagási aj - Ballagás magazin
részletek »

Ajándék ötletek ballagásra. Mit, hol és menyiért ?

A Ballagási TutiMagazin szeretne segíteni Neked, hogy megtaláld a legjobb mottókat, idézeteket, verseket, videókat, leírásokat, ballagási híreket, történéseket, legfrissebb eseményeket, recepteket. Csemegézz és érezd jól magad Ballagási oldalunkon.
Ballagás magazin
Itt vagy: Ballagás magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Ajándék ötletek ballagásra. Mit, hol és menyiért ?
Ajándék ötletek ballagásra. Mit, hol és menyiért ?
Ballagás
Ez minden ballagásra meghívott ember fejében megfordul, és elég elszórt véleményeket, tippeket talál válaszként. Az első amit át kell gondolni, hogy mennyit szándékozunk költeni ballagási ajándékra. Ez függhet attól, hogy milyen rokoni/baráti viszonyban vagyunk az illetővel, milyen vastag a pénztárcánk, vagy, hogy mennyire vagyunk kreatívak.
Az általános iskola elvégzésekor a gyerekek kiszakadnak megszokott környezetükből, más tanárok, más osztálytársak, más elvárások...

A középiskola elvégzésével szintén minden megváltozik az ember körül, már megszűnik gyereknek lenni, ki kell lépnie a való világba, akár a munka, akár a felsőfokú tanulmányok elkezdésével.

Szép ajándék lehet a családtól, barátoktól egy fényképalbum összeállítása, megjegyzésekkel, történetekkel, esetleg idézetekkel fűszerezve.
Hirdetés

A digitális korban, már nem nehéz fotómontázst sem összeállítani az emlékezetes fényképekből, akár kicsi, akár poszter méretben (barátok, barátnők részére igazán szívhez szóló ajándék lehet).

Lehetséges egy meglévő osztályfényképről kivágni a fejeket, azt egy albumba ragasztani úgy, hogy mindegyik mellett maradjon hely és majd a ballagó megjegyzéseket fűzhet a képekhez, vagy emlékkönyv szerűen elkészíteni úgy, hogy minden fénykép külön lapon legyen és a fényképen lévő is írhasson a kép alá megjegyzést...

1-2 ezer forintos ajándék lehet egy plüss állat, vagy valamilyen fényképes ajándék pld. egy osztályfényképes bögre, vagy hűtő mágnes, vagy maga a ballagási szalag az osztályfényképpel...

Drágább ajándék lehet (ezt nem árt előre egyeztetni a ballagóval...) például mobil, laptop, szoftverek, számítógépes játékok, bicikli, nyelvtanfolyam, utazás... Választhatunk digitális fényképezőgépet, vagy fényképezőgéphez tartozékokat, melyről ide kattintva olvashatsz bővebben.
Tipikus ballagási ajándék az óra és az ékszer.

Fiúknak kicsit nehezebb választani, hiszen manapság nem divatos a régen nyerőnek számító karlánc, vagy gyűrű. A megfelelő anyag kiválasztásával azért lehet, hogy siker érhető el, például egy bőr vagy ezüst/fehér arany karkötő, még arathat tetszést.

Arany, ezüst, fehér arany, vagy bizsu, a lányok számára örömet fog okozni. Még ha jelen pillanatban nem is hordanak aranyat, lehet, hogy egy jól megválasztott nyaklánc vagy fülbevaló tetszeni fog. Adhatunk ékszerutalványt is.

Fiúknak választhatunk mandzsetta gombot, főleg, ha öltönyös szakmába megy továbbtanulni.
A továbbtanuláshoz kapcsolódóan adhatunk a szaknak megfelelő könyveket, albumokat, esetleg könyvutalványt.

Választhatunk élményajándékot is. Egy terepjáró túra, egy kör a Hungaroringen, rally autó/sportautó vezetés, a bevállalósabbaknak műrepülés, ejtőernyős ugrás, sétarepülés, siklóernyőzés...
Lányoknak stílustanácsadás, öltözködési tanácsadás, profi fotózás.

Ha más nem jut eszünkbe a pénz mindig jól jön, de nem mindegy, hogyan csomagoljuk.
Ha tudjuk, hogy gyűjt valamire akkor ahhoz kapcsolódóan vehetünk valamit, és mellette adjuk át. Például ha biciklire gyűjt, vehetünk csengőt, ha motorra, akkor motor biztonsági láncot, ha számítógépre, akkor egeret, ha utazásra, akkor útikönyvet, ha nyelvtanfolyamra, akkor szótárat, vagy az aktuális nyelvű könyvet...

És végül, de nem utolsó sorban virág, virág, virág.


Rendelj Te is egyedi fényképes ajándékot szeretteidnek MOST...! - Egyedi fényképes ajándék ötletek, meglepetés, egyedi képes ajándékok (fotóbögre, póló, fényképes naptár, korsó, párna, gravírozott kulcstartó, képes puzzle ...), személyre szabott egyedi ajándékok minden alkalomra!
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - ballagás, fényképes ajándék, tippek, ötletek, tanácsok
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-05-09 14:41:57
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü