Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Idézetek, versek a ballagásra, ballagási sms-ek képes leírás - Ballagás.tlap.hu
részletek »

Idézetek, versek a ballagásra, ballagási sms-ek - Ballagás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ballagas.tlap.hu » Idézetek, versek a ballagásra, ballagási sms-ek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Ballagási idézetek

Ballagási idézetek

S kacsintok mégis én, mert tudom, minden hiába, nem vénülünk mi már, mert ügyetlen volt a bába, megnyomta egy kényeske helyen akkor fejünk s ez felment minket attól, hogy felnőttek legyünk s bár minden évvel munkád tudósi becse nő, én mégis így köszöntlek: szerbusz, te csecsemő! Szórd szét kincseid - a gazdagság legyél te magad. Nyűdd szét díszeid - a szépség legyél te magad. Feledd el mulatságaid - a vígság legyél te magad. Égesd el könyveid - a bölcsesség legyél te magad. Pazarold el izmaid - az erő legyél te magad. Oltsd ki lángjaid - a szerelem legyél te magad. Űzd el szánalmaid - a jóság legyél te magad. Dúld fel hiedelmeid - a hit legyél te magad. Törd át gátjaid - a világ legyél te magad. Vedd egybe életed-halálod - a teljesség legyél te magad.

Ballagási idézetek

Ballagási idézetek

Ballagási idézetek válogatott gyűjteménye, melyet akár te is bővíthetsz kedvedre való ballagási idézetekkel. Az idézeteket egyszerűen továbbküldheted a barátaidnak, vagy egy javascript kód segítségével akár a saját honlapodon is megjelenítheted. Regisztráció után lehetőséged van a kedvenceidet saját aloldal gyűjteni.

Ballagási idézetek angolul

Ballagási idézetek angolul

Az oldal egy angol idézet gyűjtemény. Számos kategóriában találhatóak idézetek: szerelmes, emberek, érzelmek, kapcsolatok, család, munka, nagyvilág, szórakozás, természet, sms, technika, ünnepek. Az oldalra idézetek beküldésére is van lehetőség regisztráció után. Költők szerint is lehet keresni idézetekre.

Ballagás magazin hírek
Banános pitetorta, kellemes és finom desszert a ballagási ebéd után
Banános pitetorta, kellemes és finom... Tészta: 10 dkg kókuszreszelék, 6 dkg dara, 4 dkg puha vaj / margarin. Rátét: 7.5 dl tej, 4 dkg kukoricaliszt, 10 dkg cukor, 3 dkg vaj, 3 tojás sárgája, 2-3 db banán. Tetejére: 1.5 dl habtejszín, durvára vagdosott, pirított mogyoró/ vagy dió, mandula Elkészítés: A kókuszt, a darát és a vajat összemorzsoljuk, és egy kb. 23 cm átmérőjű forma aljába nyomkodjuk a masszát...
Könyvtorta, ballagásra ideális sütemény
Könyvtorta, ballagásra ideális sütemény Ballagási könyvtorta édes sütemény hozzávalók: piskóta: 2szer 5 tojásból,3...
Mi a trendi, mit kapnak a ballagó diákok?
Mi a trendi, mit kapnak a ballagó diákok? Egy hét múlva kezdődnek a ballagások a középiskolákban - a legnépszerűbb...
Ballagási idézetek versek

Ballagási idézetek versek

Ballagási versek és idézetek a magyar és a világirodalom kiválóságaitól. Ballagási idézetek meghívóra, tablóra. Idézetek ballagásra - Érzelmes ballagási idézet és ének. Óvodai ballagási versek - Vers óvodai ballagásra. Ha vége az ovis éveknek...És kezdődhet vége a várva várt iskola. Ballagási idézetek - A legszebb magyar szépirodalmi versek, írások ballagásra. Ady Endre, Juhász Gyula, Márai örök klasszikusai.

Ballagási versek

Ballagási versek

A vén diák dala 12345 Markomba szorítom az életet, ifjúságom elszállt, megkopott... Peregnek a napok, ujjaim közül a homok. Nem vágyom semmire, szeretnék elszállni messzire, mint tenyeremből a madarak, utánuk csupán néhány morzsaszem maradt. Hallom a halál hívó szavát, haldokló hattyúk utolsó dalát. Isten veletek cimborák, most elballag a vén ...

Versek ballagásra

Versek ballagásra

Útravaló Itt vagy most a kapuban, az élet kapujában, Díszesen felöltözve, ünnepi ruhában. Büszkeségem túlárad irántad, kisfiam, Elteltek az évek, s előttem egy férfi van! Mindig óvtalak a rossztól, a bántástól, Az életnek megannyi s ezernyi bajától, Szeretetben neveltelek, s oktattalak a jóra, Bár te sokszor nem hallgattál a szülői szóra. De cseperedtél, s lám az idő eltelt szépen, S felnőtt az ifjú szeretetben, bölcsességben! Innentől már utadat, csak magad járod, S valóra válthatod, minden féltett álmod! Tudd meg azért fiam, mi mindig itt leszünk, Jó apádnak s nekem, válladon lesz kezünk. Ha segítség kéne az élet labirintusában, Hozzánk fordulhatsz bizalommal, bátran! Útravalónk, mit most neked szánunk, Teljesítsd majd álmod, s álmunk, Boldog légy, ha az élet fáj is néha nagyon, Tudásod kezedben a legnagyobb vagyon!

Tuti menü